BIODANZA PARKSTAD

Our first obligation as creators is to give birth to ourselves ~ R. Toro

In 2009 kwam ik voor het eerst in contact met Biodanza en ik heb het nooit meer losgelaten. Ik merkte dat Biodanza mijn leven opfriste en een extra "boost" gaf aan mijn levensvreugde. Ik voelde dat ik steeds meer mijzelf kon zijn, een oprechter contact kreeg met de mensen in mijn omgeving. Nieuwsgierig geworden naar de achtergronden, startte ik medio 2011 met de Biodanza opleiding in Eindhoven. Ik kwam erachter hoe hecht Biodanza verbonden is met het leven en hoe dit prachtige systeem ons iedere keer weer uitdaagt om opnieuw contact te maken met de essentie van ons leven. Ik merkte op dat het Biodanza systeem ondersteund wordt door bevindingen uit uiteenlopende wetenschappelijke disciplines en ook meebeweegt met vernieuwingen. Aangemoedigd door de talloze prachtige ervaringen voelde ik het verlangen om Biodanza uit te gaan dragen. Begin 2015 startte ik samen met Birame Gueye met het faciliteren van een wekelijkse Biodanza groep in Zuid-Limburg: Biodanza Parkstad! . Het verspreiden van Biodanza betekent voor mij het uitreiken van een groot geschenk. Een geschenk dat laat zien dat harmonie, verbinding en liefde, diep in ons verweven zijn. Dat de dans van het leven geen solo is maar juist een symfonie die we samen uitvoeren en waarbij ieder in liefde mag groeien.

Samen met Birame Gueye nodig ik je van harte uit om het Biodanza pad mee te bewandelen en jouw menselijk potentieel te laten ontwaken.

Tot dans,

Eric Veringa, facilitator Biodanza Parkstad

Als je meer wilt weten over Biodanza Parkstad (of eens mee wil doen), neem dan gerust contact op: info@biodanzaparkstad.nl of via 06-53838689.